Κανόνες εγγραφής

-Στο στούντιο του Padma Shala η εγγραφή γίνεται με τη συμπλήρωση των στοιχείων του ασκούμενου χωρίς επιπλέον κόστος.

-Για την συμμετοχή σε οποιοδήποτε μάθημα, είναι απαραίτητη η κράτηση θέσης.

Όλοι οι ασκούμενοι κατά την εγγραφή τους, οφείλουν να προσκομίσουν Ιατρική βεβαίωση που να τους επιτρέπει τη συμμετοχή στην άσκηση.

Σε ασκούμενους κάτω των 18 ετών, απαιτείται η έγγραφη συγκατάθεση των γονέων για τη συμμετοχή στα μαθήματα.

-Η μηνιαία συνδρομή ξεκινάει με την πρώτη παρουσία σε μάθημα και ισχύει για 30 ημέρες. Ο αριθμός των επισκέψεων δεν μεταφέρεται στον επόμενο μήνα.

Κανόνες σωστής λειτουργίας

-Παρακαλούμε πολύ να έρχεστε τουλάχιστον 10 λεπτά νωρίτερα από το μάθημα που έχετε διαλέξει να παρακολουθήσετε.

-Κατά την είσοδο στον χώρο είναι υποχρέωση σας να απενεργοποιήσετε  τα κινητά σας τηλέφωνα και γενικότερα να φροντίσετε ώστε να διατηρείται η ατμόσφαιρα ήρεμη.

-Οι ακυρώσεις των πρωινών  μαθημάτων γίνονται μέχρι τις 9 το βράδυ της προηγούμενης ημέρας. Σε διαφορετική περίπτωση το μάθημα χρεώνεται.

-Οι ακυρώσεις των απογευματινών μαθημάτων γίνονται μέχρι τη 1 το μεσημέρι της ίδιας ημέρας. Σε διαφορετική περίπτωση το μάθημα χρεώνεται.

-Στον χώρο μας θα βρείτε ντουλαπάκια φύλαξης των προσωπικών σας αντικειμένων. Το Padma Shala σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται για τυχόν απώλειες.

Κανόνες σωστής υγιεινής

-Τα μαθήματα στον χώρο γίνονται με γυμνά πόδια. Παρακαλούμε κατά την είσοδο σας στον χώρο, να βγάζετε τα παπούτσια σας .

-Είναι υποχρέωση των ασκούμενων, να φροντίζουν για την προσωπική τους υγιεινή (ντουζ πριν την πρακτική, καθαρά και άνετα ρούχα).

-Το στούντιο παρέχει στους ασκούμενους στρώματα προς χρήση. Στο τέλος κάθε μαθήματος, ο κάθε ασκούμενος είναι υπεύθυνος για τον καθαρισμό του στρώματος που έκανε χρήση, με συγκεκριμένο καθαριστικό που υπάρχει στο χώρο.

-Ο κάθε ασκούμενος, είναι απαραίτητο να έχει μαζί του ατομική πετσέτα για προσωπική του χρήση.

-Όπως σε όλα τα προγράμματα άσκησης, πρέπει να μην έχετε καταναλώσει στερεά τροφή τουλάχιστον 2 ώρες πριν το μάθημα.